Къща "Калина"
Къща  "Калина" Къща  "Калина" Къща  "Калина" Къща  "Калина" Къща  "Калина"

Описание

Когато в живота на човек дойде момента, в който трябва да помисли за собствен дом, повечето хора започват да се лутат дали да купят готова къща или да си построят такава. Когато имате собствен парцел решението повече от ясно – започвайте да строите, но ако нямате парцел въпросът е в друга посока – да купя парцел или готова къща.


Най-добрият вариант е да се сдобиете с парцел, на който да построите нова къща. Причината за това е, че така ще може да имате мечтаната къща, а не да се съобразявате с тази, която сте купили готова, и да се чудите как да я модифицирате и пригодите, за да Ви харесва на Вас и да Ви е удобно.


Готовият проект на енергийно ефективна къща „Калина“ стои пред Вас.

.
Къща „Калина“ е на два етажа, като разгънатата ѝ застроена площ е 268кв.м., а застроената и площ е 113кв.м. Жилището разполага с четири спални, три санитарни възела, кухня, трапезария и дневна, килер, перално помещение, гараж и покрита веранда.


На първи етаж, на обща площ от 38кв.м. са разположени обединените кухня, трапезария и дневна, в които домакинята ще приготвя ястията, и ще им се наслаждава заедно с цялото си семейство. А защо не, докато някой се излежава на дивана в дневната да вземе да свърши нещо полезно – например да приготви салатата за вечеря. Тук, на първия етаж се намира и една от спалните, която е 11кв.м. Тук има също една баня с тоалетна, перално помещение, килер и гараж за семейната кола. От дневната се излиза на просторна покрита веранда, чиято площ е 24кв.м. Тук семейството може да разпуска след тежкия и натоварен ден и да се забавляват всички заедно.


На вторият етаж от енергийно ефективната къща „Калина“ има три спални всяка с площ между 15 и 18кв.м. Тук има също две санитарни помещения. Две от спалните имат излаз на собствена отделна тераса.
  

Това ли е Вашият мечтан дом?

Свържете се с нас.

Обявените цени са за изтотвяне на технически инвестиционен проект.

 

Детайли

Застроена площ: 167 m2
РЗП: 268 m2
Етажи: 2
Спални: 4
Стаи: 5
Балкони/Тераси: 2
Бани/WC: 3
Веранди: 1
Гаражи: 1
Тип покрив: Скатен
Тип конструкция: Монолитна
Цена: 7000лв.

Още проекти

Къща  "Татяна"

Къща "Татяна"

цена 3700лв. Къща "Татяна"
Къща  "Дарина"

Къща "Дарина"

цена 5000лв. Къща "Дарина"
Kъща "Боряна"

Kъща "Боряна"

цена 3700лв. Kъща "Боряна"