Къща "Виолета"
Къща  "Виолета" Къща  "Виолета" Къща  "Виолета" Къща  "Виолета"

Описание

Къща „Виолета” е кокетен малък дом, подходящ както за целогодишно, така и за сезонно обитаване. 


Къщата е идеална, ако разполагате с малък парцел, ако имате ограничен бюджет или ако искате да притежавате неголяма вила на любимо място. В своите 86 кв. м тя побира всичко необходимо за нормалното ежедневие на едно средностатистическо семейство. 

.
Къщата е едноетажна, за да побере всичко необходимо във възможно най-малко пространство. На практика е проектирана като правоъгълник, но входът е вмъкнат навътре в очертанията му.  Покривът обаче не следва това разчупване и така осигурява уютна закрита площадка пред вратата на жилището. 


Фасадата на къщата е максимално изчистена, като предлага само каменен цокъл, няколко колони с декоративни тухли и рамки около прозорците. Тези елементи, съчетани с класическия скатен покрив с керамични керемиди, създават усещането за непретенциозен уют, в който няма нищо излишно, но има достатъчно чар.


Къща „Виолета” разполага с три основни помещения – голяма дневна и две по-малки спални. Дневната е с отворен план и в нея има достатъчно място за кухненски кът с прилични размери, трапезна маса за цялото семейство и зона за отдих. Предвидено е и място за камина, която може не само да внася уют в студените зимни дни, а и да отоплява цялата къща при изграждане на подходяща система. Големите прозорци на двете стени осигуряват достатъчно естествена светлина дори в най-мрачното време.


Двете спални са с различни големини и могат да бъдат използвани според желанието на собствениците. По презумпция сме планирали по-голямата като родителска, а по-малката – като детска, но ако децата са две или повече, възможно е предназначението им да бъде променено, за да се осигури повече място за игри и развлечения за малките палавници.


В задната част на къщата са разположени обща баня с тоалетна и отделен килер, който да служи като удобен склад за домакинството. В проекта към тях сме поставили малки прозорци за по-добра вентилация, но е възможно те да бъдат премахнати и къщата да бъде построена на калкан. 


Не забравяйте, че можем да преработим този план така, че да съвпаднат напълно с вашите желания и изисквания. Бързо, лесно и евтино можем да променим площта и разпределението на помещенията, вида на фасадата, използваните строителни материали, както и всичко останало, което не е съвсем по вкуса ви. Единственото, което трябва да направите, е да се свържете с нас , за да обсъдим заедно вашите идеи. 


Разбира се, добре е да разгледате и останалите ни готови проекти на къщи , за да сте сигурни, че сте избрали най-подходящата за вас.


Обявените цени са за изготвяне на технически инвестиционен проект. 

 

Детайли

Застроена площ: 84 m2
РЗП: 86 m2
Етажи: 1
Спални: 2
Стаи: 3
Тип покрив: Скатен
Тип конструкция: Монолитна
Цена: 3700лв.

Още проекти

Къща  "Елинор"

Къща "Елинор"

цена 4000лв. Къща "Елинор"
Къща  "Татяна"

Къща "Татяна"

цена 3700лв. Къща "Татяна"
Къща  "Дарина"

Къща "Дарина"

цена 5000лв. Къща "Дарина"