Къща "Наталия"
Къща "Наталия" Къща "Наталия" Къща "Наталия" Къща "Наталия"

Описание

Енергийно ефективна едноетажна къща с три спални.

В наши дни много хора предпочитат едноетажните къщи най-вече заради това, че те им спестяват уморителното катерене по стълби, което иначе е неизбежно – десетки пъти, всеки ден. А когато разполагат и с подходящ парцел за  строителство, изграждането на мечтаната къща не е никакъв проблем.


Проектът на къща „Наталия“ представлява едноетажна сграда с разгъната застроена площ от 130 м2. На тази площ е предвидено да има всичко, от което се нуждае едно семейство, за да живее спокойно и свободно.


Едноетажна къща „Наталия“ има три спални, като две от тях са предвидени за детски стаи, а третата за родителска спалня. Площта на помещенията е достатъчно голяма,за да осигури нужния комфорт на обитателите си.


Едноетажната къща разполага и с две санитарни помещения, като в по-голямото от тях е предвидено да има и баня, и тоалетна, а в другото – само тоалетна. Отделно от мокрите помещения, в къща „Наталия“ е проектирано и перално помещение, в което  спокойно може да се разположи не само пералня, но и сушилня, която спомага за по-бързото съхнене на дрехите.


Едно от най-важните помещения в дома е кухнята. В къща "Наталия" кухнята е обединена с трапезарята и дневната, което дава възможност цялото семейство да е заедно, дори когато домакинята е заета с домашните си задължения.


Прекрасната покрита веранда на къща "Наталия"е  подходящо за отдих след уморителен работен ден.Независимо от времето, покритата верадна осигурява необходимия комфорт за релаксиращо питие или семейна вечеря.


Накрая може да обобщим, че къща "Наталия" е перфектен избор за по-големи семейства или за хора, които почти не остават без гости. Материалите предвидени за изграждането ѝ са висококачествени и доказали се като едни от най-добрите, което ще Ви спести средства от полагане на допълнителна вътрешна и/или външна топлоизолация на сградата, както и ще намали значително разходите Ви за отопление.


Къща  „Наталия“ е перфектен избор за всеки, който обича пространството и свободата в дома.

Обявените цени са за изтотвяне на технически инвестиционен проект.

Детайли

Застроена площ: 130 m2
РЗП: 130 m2
Етажи: 1
Спални: 3
Стаи: 4
Бани/WC: 2
Веранди: 1
Тип покрив: Скатен
Тип конструкция: Монолитна
Цена: 4500лв.

Още проекти

Къща  "Елинор"

Къща "Елинор"

цена 4000лв. Къща "Елинор"
Kъща "Светослава"

Kъща "Светослава"

цена 4000лв. Kъща "Светослава"
Къща "Бела"

Къща "Бела"

цена 3700лв. Къща "Бела"