Къща "Дарина"
Къща  "Дарина" Къща  "Дарина" Къща  "Дарина" Къща  "Дарина" Къща  "Дарина"

Описание

Готовият проект на къща „Дарина” ви предоставя възможността да имате изискан, стилен дом на два етажа, подходящ за четири- или петчленно семейство, както и за посрещане на гости.


Архитектурното планиране на сградата и изборът на строителни материали в проекта на къщата  са изцяло съобразени с осигуряването на висока енергийна ефективност. Така този дом се нуждае от минимални разходи, за да бъде приятен за обитаване както през зимата, така и през лятото. Къщата е проектирана като свободно стояща в средна част на парцела, с възможност да бъде заобиколена изцяло от прекрасна градина.


Екстериорът на „Дарина” е съвременен, без да е прекалено модернистичен. Двата ската на покрива са нестандартно отделени един от друг, а прозорците по предната и задната фасада следват техните линии. Използването на различни облицовки и рамките край прозорците правят външния вид на къщата разчупен и елегантен, без да е твърде екстравагантен. Цветовете и материалите, които сме избрали, са топли и натурални и създават усещането за комфорт и хармония с природата.


Къщата е издигната на постамент над нивото на терена и пред входната врата сме планирали малка, закрита площадка – за удобство и уют. В антрето на първия етаж има достатъчно място за закачалка и шкафове за обувки. То води към просторен килер и перално помещение, което е и предверие на комбинираната баня с тоалетна за гости. От антрето се влиза и в просторната всекидневна, която е ориентирана към по-тихата задна част на къщата.


Всекидневната е с отворен план и площ почти 39 кв. м, което е достатъчно, за да поеме всички нейни функции. Зоните за отдих и хранене са добре обособени, но не са напълно отделени една от друга. Зад малка декоративна стена сме прикрили голяма кухня, а трапезната маса е близо до нея, без да е откъсната визуално от меката мебел в другия край на помещението. Тук сме планирали и красив френски прозорец, който води към голяма, покрита веранда в задния двор – прекрасно място за посрещане на гости и релакс в топлите дни и вечери. По-голямата част от помещението е заето от зоната за отдих, в която има достатъчно място за всички любими ежедневни дейности на цялото семейство. Оттук започва и стълбището за втория етаж, под което сме разположили и малко, функционално хранилище.


В готовия проект на къща „Дарина” второто ниво е предназначено за почивка и усамотение. Тук са трите спални – една родителска с голяма, самостоятелна баня и тоалетна, една подобна детска, подходяща дори за две деца, и една по-малка спалня – за едно дете или за гости. На този етаж има и отделна баня с тоалетна, достъпна за двете по-малки спални. И трите спални са мансардни, със скосен покрив и покривни прозорци, които осигуряват не само достатъчно светлина, но и усещането за романтика и уют.


Напомняме, че готовият проект на къща „Дарина” е само базов. При желание от ваша страна можем да променим всеки един детайл по него: големината, разположението и предназначението на всяко едно от помещенията; общата площ на къщата; материалите за строежа; материалите и цветовете по фасадата. Преправките стават бързо и лесно и ви дават възможността да имате дом, който е съвършено подходящ за вашия вкус и нужди.

Разгледайте и другите ни готови проекти на къщи .

 

Обявените цени са за изтотвяне на технически инвестиционен проект.

Детайли

Застроена площ: 100 m2
РЗП: 182 m2
Етажи: 2
Спални: 3
Стаи: 4
Бани/WC: 3
Веранди: 1
Тип покрив: Скатен
Тип конструкция: Монолитна
Цена: 5000лв.

Още проекти

Kъща "Боряна"

Kъща "Боряна"

цена 3700лв. Kъща "Боряна"
Kъща "Светослава"

Kъща "Светослава"

цена 4000лв. Kъща "Светослава"
Къща  "Елинор"

Къща "Елинор"

цена 4000лв. Къща "Елинор"