Къща "Татяна"
Къща  "Татяна" Къща  "Татяна" Къща  "Татяна" Къща  "Татяна"

Описание

Представяме Ви типов проект за едноетажна, масивна жилищна сграда, който съчетава характеристиките на традиционната българска архитектура със съвременните критерии за функционалност.        

                              
Жилището е развито на едно ниво, с разгъната застроена площ от 68,37 м², върху която прецизно е позициониран всеки функционален негов елемент.   


Главният вход е оформен като ниша, а разположението му над нивото на терена осигурява максимална защита от високите подпочвени води.    

В едно общо пространство, върху площ от 22,15м²  са обединени дневна, трапезария и кухня, като зоните за отдих, хранене и приготвяне на храната са ясно диференцирани. Приоритет в тази активна дневна част на жилището е естествената светлина, която навлиза през големите прозорци. Чрез отварящата се стъклена врата се осъществява директният достъп до покритата веранда (12,34 м²).

Предвиденото открито огнище я превръща в емоционален център на сградата. Тази площ, от ранна пролет до късна есен, би могла да се присъедини към жилищната, поемайки функциите на зона за хранене и релакс.

Спалнята е с площ 12 м². Позиционирането й предполага отдалечаване от източниците на градски шум и осигуряване на всички  необходими условия за пълноценен отдих. Непосредствено до входната врата е разположен санитарния възел, който е общ – баня с тоалетна.


Хоризонталната връзка между помещенията в сградата се осъществява чрез входното антре.
Прилагането на най-новите тенденции в развитието на архитектурата проличават при компактното и рационално организиране на пространството. Минималистичният подход не намалява удобствата. Опростените обеми, изчистените линии, използването на естествени облицовъчни материали като камък и дърво, внасят усещането за хармония и уют.


Жилището е подходящо за двучленно семейство, за постоянно или временно обитаване.

Обявените цени са за изтотвяне на технически инвестиционен проект.

Детайли

Застроена площ: 67 m2
РЗП: 67 m2
Етажи: 1
Спални: 2
Стаи: 3
Бани/WC: 1
Веранди: 1
Тип конструкция: Монолитна
Цена: 3700лв.

Още проекти

Къща  "Елинор"

Къща "Елинор"

цена 4000лв. Къща "Елинор"
Kъща "Боряна"

Kъща "Боряна"

цена 3700лв. Kъща "Боряна"
Къща "Наталия"

Къща "Наталия"

цена 4500лв. Къща "Наталия"