Индивидуални проекти на къщи

Индивидуалните проекти на къщи са предпочитани от мнозина клиенти и това е напълно нормално. Всеки има персонални виждания за това, как трябва да изглежда неговата бъдеща постройка. Разбира се, от представите ни до същинската реализация на един проект изминава много време, правят се редица корекции и малко по малко онази първоначална визия, която сме имали, претърпява изменения. Когато започнем да търсим проектанти и архитекти, с които да работим е добре все пак да сме наясно с няколко важни неща. Първо, от особена значимост е да се съобразим със спецификите на терена, в който ще се изгражда къщата. Разположението на парцела, както и наличието на ВиК, електрическа и газопреносна мрежи, Интернет са условия, които не можем да пренебрегнем. Те едва ли могат да окажат голямо влияние на архитектурния план, но не бива да бъдат неглижирани.

 

Каква ще бъде функцията на новата къща? Това е въпрос, който не е толкова незначителен, колкото ни се струва. В голям процент от случаите ние говорим за крайградска вила или къща в близост до своя дом. Тъй като се предполага, че ще обитаваме новото място само в определен период от време, погрешно се възприема мнението, че е възможен компромис с качеството на материалите, с различните функционалности на помещенията или с разположението им. Дом не се строи „между другото“, не се подвеждайте, че имате нужните умения да разпределяте стаите или да определяте височината на таваните. Още по-малко да сте компетентни в избора на строителните компоненти. Работете с професионални проектанти.

 

Съвместното изграждане на архитектурния план с опитни в бранша специалисти може да ви донесе само плюсове. Търсете партньори, които са реализирали няколко успешни проекта и могат да покажат портфолио на дейността си. Точно такава е и тази компания - екип от архитекти, проектанти и строители, готови да реализират вашия бъдещ дом. Разбира се, идеите ви ще бъдат приети и оценени, бъдете сигурни, че бъдещата постройка ще бъде без аналог. Индивидуалният проект, който ще получите е гаранция, че всяка разумна клиентска нужда и претенция са взети предвид.

Свържете се с нас, за да започнем визуализирането на вашата мечтана къща.