За нас

 

Страницата Proektinakashti.bg е създадена от екип проектанти (архитекти и инженери) от град Пловдив. Ние сме професионалисти в сферата на архитектурата и строителството. Убеждението ни е, че клиентите имат нужда от персонален подход, затова не предлагаме просто „готови артикули“, създадени преди време и чакащи поредния купувач, а предлагаме идеи. Готовите проекти са своеобразна отправна точка към Вашия бъдещ дом. Разгледайте ги като имате предвид, че са възможни всякакви корекции, можем да променим абсолютно всичко.

Проектирането на къщи е процес, който в представите на мнозина се свързва предимно с „чертежи“ и „скици“. Разбира се, то всъщност е много, много повече от това, изработката му отнема време и изисква значителни умения. Важността на тази дейност е огромна – от нея на практика зависи строителството и функционалността на вашият бъдещ дом.

Защо се нуждаете от проект?

  • Той е неизменна част от всяка сграда, независимо дали говорим за къща, жилищна кооперация, търговски обект или гараж. Изработва се от специалисти, които провеждат консултации с клиентите и проектират разпределенията и визията на бъдещия дом. Новите технологии позволяват цялостен 3D модел на бъдещата сграда. Чрез този модел може да разгледате не само външната визия на сградата но и всички вътрешни помещения с обзавеждането в тях.
  • Ние предлагаме на своите клиенти професионално проектиране на къщи. Ако търсите своя план, готови сме да предложим най-добрите решения, разработени от нашите специалисти. На ваше разположение е екип от архитекти и инженери прекрасно балансиран между специалисти с дългогодишен опит и млади специалисти с нови съвременни идеи.

Какви са предимствата от съвместната дейност с нас?

  • Най-доброто за вас – проект за стилен и функционален бъдещ дом. Вие ще получите един проект с реален потенциал.
  • Възможност да станете собственик на професионално изработен план на достъпна цена. Повярвайте ни, можете да си позволите тази услуга.
  • Избор от готови решения - в сайта можете да разгледате и готовите проекти. Те са създадени с цел да илюстрират най - добро разположение на различните помещения в къщата – уютно, удобно и според нуждите ви. Нищо чудно сред тези предложения и да откриете своя бъдещ дом.

Свържете се с нас.